Politca Retur - Garantie

Pentru a returna un produs comandat de la Knockout Store este nevoie sa ne anuntati in prealabil la numarul de telefon 0735652639  sau pe adresa de e-mail office@knock-out.ro, sa ne comunicati motivul pentru care doriti returnarea produsului, numele si locatia dumneavoastra si tipul de produs pe care vreti sa il returnati.

Pentru a schimba un produs dintr-o  comanda online sau telefonica Knockout Store este necesar sa ne anuntati in prealabil la numarul de telefon 0735652639  sau pe adresa de e-mail office@knock-out.ro, sa ne comunicati motivul pentru care doriti schimbarea produsului, numele dvs, locatia dvs si produsul pe care doriti sa il schimbati.

Noi iti vom returna banii sau iti vom trimite alt produs.

Garantia de 30 de zile  se aplica la orice produs comercializat de Knockout Store.

In cazul unui retur de produs, taxa de transport va fi achitata de catre expeditor.

Conform legislatiei in vigoare , produsele se pot returna in termen de 29 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele vor fi returnate in ambalajul original, in aceeasi stare in care a fost primit ,fara a  prezenta semne de deteriorare nespecificate. Returul va fi anuntat telefonic sau pe e-mail de catre client in prealabil, iar suma aferenta returului va fi virata prin transfer bancar sau ramburs in functie de dorinta clientului in maxim 2 zile lucratoare de la primirea coletului returnat.

In cazul in care clientul doreste schimbarea produsului, suma de plata aferenta returului poate fi folosita pentru achizitionarea altui produs.

Eventualele defecte aparute prin utilizarea neconforma a produsului nu vor fi acoperite de garantie.

Magazinul online Knockout Store respecta criteriile si indicatiile ale ANPC ROMANIA.

Acest magazin online foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării va exprimati acordul pentru folosirea acestora.