Recomandat
Seteaza descrescator

Tabel Lista

10 pe pagina

8 Articol(e)

 1. Minge de box cu prindere dubla Contender Black/Red - UFC Minge de box cu prindere dubla Contender Black/Red - UFC

  Minge de box cu prindere dubla Contender Black/Red - UFC

  240 RON

  Antreneaza-ti reflexele si devino un luptator mai bun cu ajutorul mingii de box UFC.

  Aceasta minge are rolul de a creste anduranta si forta pumnului.

  Excelenta pentru exercitii cardio. Creste-ti nivelul de antrenament si devino un luptator de elita cu mingea de box UFC.

 2. Palmari Lungi Contender Black/Red - UFC

  Palmari Lungi Contender Black/Red - UFC

  360 RON

  Aceste palmari UFC sunt fabricate din piele artificială durabilă. Acest material are toate avantajele pieii. Flexibile, robuste și durabile.

  Palmarile au o umplutură cu spumă EVA. Palma este căptușită și dotată cu o minge de prindere, astfel încât să poti tine palmarile în siguranță în timpul loviturilor.

  Palmarile sunt potrivite pentru îmbunătățirea loviturilor, optimizarea coordonării ochi-mâini și îmbunătățirea vitezei. Palmarele sunt furnizate per pereche.

  Creste nivelul tau de performanta si antreneaza-te ca un campion cu aceste palmari UFC!

 3. Palmare Contender Black/Red - UFC

  Palmare Contender Black/Red - UFC

  248 RON

  Aceste palmari sunt fabricate din piele artificială durabilă. Acest material are toate avantajele pieii de durata si confortabila. Flexibil, robust și durabil. Palmarile au o umplutură cu spumă EVA. Palma este căptușită și dotată cu o minge de prindere. Palmarele sunt potrivite pentru îmbunătățirea loviturilor, optimizarea coordonării ochi-mâini și îmbunătățirea vitezei. Palmarele sunt furnizate per pereche.

  Devino un sportiv ca cei din UFC cu ajutorul acestor palmari ideale pentru antrenamente de viteza si precizie.

 4. PAO Muay Thai Black/Red -UFC

  PAO Muay Thai Black/Red -UFC

  348 RON

  Esti pregatit sa devi un sportiv de performanta si sa iti dobori adversarii din ring? Creste nivelul tau de performanta si devino un luptator de elita cu gama de PAO UFC.

  Un necesar pentru fiecare atlet MMA, UFC Muay Thai Pad este conceput pentru a rezista la cele mai intense sesiuni de antrenament. Mânerul superior al palmarei și cureaua de ajustare reglabilă oferă control și stabilitate pentru lovituri de genunchi, lovituri de cot și alte combinații. Cusătură super armată pe o piele de inginerie durabilă, acest Muay Thai Pad este construit pentru a rezista.

 5. Palete pentru lovire Contender - UFC

  Palete pentru lovire Contender - UFC

  192 RON

  Paletele pentru lovire UFC Contender dau viață tuturor sesiunilor de antrenament și îmbunătățesc coordonarea ochilor cu mâna mai mult decât un alt instrument.

  Acestea pot fi folosite ca înlocuitori pentru palmare sau ca supliment. Ele sunt ușoare, cu un mâner ușor de prindere care face mai puțin un impact asupra antrenorului sau a umerilor și coatele antrenorului.

  Sportivii de elita se bazează pe aceste palete pentru a îmbunătăți precizia si viteza. Devino si tu un luptator precum cei din UFC. Creste performanta din ring cu gama de produse UFC.

 6. Bandaje 4,5 Metri Negre - UFC

  Bandaje 4,5 Metri Negre - UFC

  68 RON

  Fasele de mână de înaltă calitate, fabricate din bumbac ușor elastice, sunt un produs de bază pentru oricine practica (kick)boxul.

  Fasele UFC 180" nu reprezinta o exceptie: le poti purta cu incredere stiind ca sunt construite pentru a rezista, fiecare mana are un deget de la inceput pentru a fi usor de folosit si inchiderea cârligului si a buclei la capăt asigură o fixare sigură. Se spala usor si rapid.

  Protejeaza-ti mai bine incheieturile si pumnii cu aceste bandaje UFC. 

 7. Bandaje 4,5 Metri Rosu - UFC

  Bandaje 4,5 Metri Rosu - UFC

  68 RON

  Fasele de mână de înaltă calitate, fabricate din bumbac ușor elastice, sunt un produs de bază pentru oricine practica (kick)boxul. Fasele UFC 180" nu reprezinta o exceptie: le poti purta cu incredere stiind ca sunt construite pentru a rezista, fiecare mana are un deget de la inceput pentru a fi usor de folosit si inchiderea cârligului si a buclei la capăt asigură o fixare sigură.  

  Protejeaza-ti cat mai bine incheieturile si devino un sportiv de top cu ajutorul bandajelor de box UFC.

 8. Saculet Rapid Black/Red - UFC Saculet Rapid Black/Red - UFC

  Saculet Rapid Black/Red - UFC

  192 RON

  Saculetul rapid UFC PU este o alternativă la prețul economic al saculetului rapid din piele UFC si sunt utile pentru antrenementele de viteza.
  Realizat cu aceeași vezică interioară durabilă și cu o greutate redusă pentru a-ti permite să te relaxezu rapid, poti ridica viteza și timpul de răspuns prin antrenamentul cu acest saculet rapid.

  Fabricat dintr-o constructie de înaltă calitate PU - te baza pe acest saculet de viteză zi de zi. Disponibil în 10 "x 7"
  Creste performantele antrenamentelor tale cu gama de saculeti rapizi UFC.

Recomandat
Seteaza descrescator

Tabel Lista

10 pe pagina

8 Articol(e)