Manusi de Box, Kickbox, MMA, Muay Thai de la Knockout Store.

Devino un luptator mai bun cu noua colectie de manusi box de la Knockout! Ai acum un raport calitate-pret excelent si accesibil!

Pe langa manusi de box ai si manusi de MMA si manusi de Kickbox.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

36 pe pagina

Articole 1 pana la 36 din 46 in total

  1. 1
  2. 2
Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

36 pe pagina

Articole 1 pana la 36 din 46 in total

  1. 1
  2. 2

Cum sa alegi manusile de Box potrivite?

Daca vrei sa incepi antrenamentele de Box, trebuie sa iti in considerare ce manusi de box sa alegi si care sunt manusile de box potrivite nu-i asa?

De aceea Knockout Store iti vine in ajutor cu acest ghid de alegere a manusilor de box potrivite pentru tine.

Care este marimea manusilor de box potrivita pentru tine?

                                                       

Manusile de box sunt masurate in uncii sau oz. Cea mai des intalnita marime la manusile de box este cea de 8 pana la 16 oz. Nu sunt marimi impare. Marimile corespund cu greutatea manusii de box.

Manusile sunt clasificate dupa marimi usor de inteles si determinat. Este important de asemenea greutatea pentru ca trebuie sa nu te incomodeze. De exemplu, manusile mari au mai multa captusala pentru o mai buna protectie a pumnului. Acestea sunt cele mai bune daca vrei sa le folosesti pentru a da la sac.

Inainte de a alege manusa de box potrivita trebuie sa masori circumferinta pumnului. Atentie! Circumferinta pumnului se masoara cu fasele puse pe pumn.


Tipuri de Manusi de Box

Pentru a evita pierderea de bani trebuie sa stii care este obiectivul pentru care cumperi manusile de box. Sunt mai multe tipuri de manusi de box :


1. Manusi de Box de Sac

Manusile de sac iti protejeaza mana si sunt facute special pentru lucrul la sac. Ele sunt utilizate pentru antrenamentul la sac si palmare. Principalul scop este de a proteja pumnii tai.

2. Manusi de box Sparring

Manusile de box pentru sparring sunt folosite la antrenamentul cu partener si iti ofera tie si partenerului tau mai multa protectie.

Aceste manusi sunt concepute pentru ca tu sa iti dezvolti tehnica de box. Cele mai multe manusi de box pentru sparring au greutatea distribuita egal pe toata suprafata. Ele sunt similare cu manusile de competitie dar sunt mai mari si ofera protectie ridicata.

Manusile Box de Sparing ofera o mai mare amortizare si acest lucru le face mai usor de utilizat. Marimea de 16oz este cea mai des utilizata marime pentru antrenamentul cu partener.

3. Manusi de box de antrenament

Fiecare boxer are o pereche de manusi de box care este utilizata la antrenamente. Aceste manusi sunt facute cu scopul de a fi utilizate la antrenament. Ele sunt perfecte pentru cei care sunt incepatori. Cele mai bune manusi de box de antrenament sunt cele de la Venum , Twins, King, Top King dar si cele de la Knockout.

4. Manusi de box de competitie profesionale

Manusile de box de competitie sunt special facute pentru meciuri de Box/Kickbox. Ele au o greutate mai mica, si sunt facute cu scopul de a-ti ranii adversarul. Ele trebuie sa fie omologate de cei care organizeaza gala de Box/Kickbox si sa fie de aceeasi greutate ca cea a adversarului.

5. Manusi de Muay Thai

Manusile de Muay Thai sunt facute pentru cei care practica acest sport.

Aceste manusi iti permit sa intri in clich-uri si sa iti tragi adverasarii.

6. Manusi de MMA

                                                                     

Pentru luptatorii de MMA pe site-ul nostru vei gasi si manusile de MMA de la Knockout dar si de la branduri straine precum Venum, Phantom MMA. Acestea iti permit sa iti apuci adversarul de brat, si iti dai o flexibilitate mai mare.

Gama de manusi de MMA iti da ocazia sa ai degetul mare liber dar iti si protejeaza pumnii.

 

Cand alegi manusile de box trebuie sa tii cont ca ele nu sunt fixe ci se vor lasa precum o pereche de adidasi. Cu cat le vei utiliza mai mult cu atat mai mult se vor lasa. Deci majoritatea manusilor de box nu o sa iti vina chiar fixe atunci cand le vei cumpara. Pe langa aceasta trebuie sa te gandesti ca vei utiliza manusile de box cu bandaje de box. Este important ca atunci cand vrei sa cumperi o pereche de manusi de box sa iti pui bandajele inainte de la proba.


Tipul de inchidere a manusilor de box

Cel mai important factor atunci cand ai aflat marimea manusilor este sa alegi tipul de inchidere fie cu Velcro fie cu Snur.

Deci ce fel de inchidere este potrivita?

Manusile de box cu snur se pot strange mai bine la incheietura si sunt mult mai stabile.

Dar si manusile de box cu inchidere de tip velcro sunt foarte bune fiindca iti da ocazia sa iti pui si scoti usor manusa de pe mana la antrenament.