Cum comand?

În momentul in care intrati in magazinul online Knock-Out, vi se acorda un cos virtual de cumparaturi. 

Pentru a putea comanda ,trebuie sa va logati sau sa va faceti cont pe site-ul nostru, lucru ce se poate face foarte simplu si rapid.

Pe toata durata vizitei pe site-ul nostru , aveti controlul deplin asupra cosului dumneavoastra (butonul ''VEZI COSUL'' ,din coltul din dreapta sus al site-lui) de cumparaturi: puteti adauga produse (click pe butonul "ADAUGA IN COS"), puteti modifica cantitatile sau puteti renunta oricand la oricare din produsele pe care le-ati selectat (click pe butonul"STERGE ARTICOL"). Daca accesati pagina "COSUL MEU", gasiti lista cu produsele pe care le aveti in cosul de cumparaturi, impreuna cu informatii despre valoarea totala a coletului si  taxele postale. 

Dupa ce ati gasit toate produsele pe care le doriti si le-ati adaugat in cosul de cumparaturi (click pe butonul "VEZI COS"), puteti trimite comanda folosind butonul"TRIMITE COMANDA".
Pentru a putea trimite comanda trebuie sa va logati in contul dumneavoastra, folosit butonul  ''LOGARE'' din stanga sus pentru a va loga. In cazul in care inca nu aveti un cont pe site-ul nostru, apasati pe butonul ''INREGISTRARE' .

Dupa ce apasati pe butonul "TRIMITE COMANDA", va rugam sa cititi cu atentie datele incluse pe factura proforma (adresa, produsele selectate, etc) ,pentru a modifica eventualele nereguli.
Marimile sau culorile le puteti trece in chenarul destinat ''Alte comentarii''.
In momentul in care apasati butonul "FINALIZEAZA COMANDA", veti primi un mail de confirmare al comenzii.

Comanda se poate plasa si telefonic la numarul 0735652639.