Atunci când vrei să iți crești nivelul tău de antrenament și să devi un sportiv de top care să își doboare adversarii din ring, ai nevoie cu siguranță de o pereche de mănuși de box Knockout. Acestea sunt realizate fie din piele naturala sau artificiala iar acest lucru asigura o mai mare durata de viață și un plus de confort.

Dar ce faci când nu știi ce fel de mănuși de box să alegi? Echipa Knockout iți vine în ajutorul tău cu acest articol în care iți explicam pas cu pas cum să alegi corect mănușile de box ideale.

manusi mma

În primul rand trebuie te uiți la dimensiunea mănușilor de box pe care vrei le cumperi. Aici sunt mai multe dimensiuni în funcție de circumferința pumnilor tai, dar și de înălțimea și greutatea ta. Vezi pe site-ul www.knock-out.ro ghidul de alegere a mănușilor de box. Mărimea diferă de la 8oz până la 16oz.

După care se te hotărăști sigur ce fel de mănușă să alegi în funcție de obiectivele de antrenament - aici ne referim stric la mănușile de sac, cele de MMA și cele antrenament general sau sparring, trebuie să vezi cât bine stau ele pe pumn. Mănușile pentru sac sunt mai pătratice și au mai putina spuma deasupra oaselor pumnilor pentru un scop precis - să te antrenezi cât mai corect și să lovești bine la sac.

ghid alegere manusi box

Mai trebuie să vezi ce fel de sistem de închidere iți dorești pentru mănușile de box alese - aici poți să optezi pentru acele mănuși cu închidere Velcro.

După ce te-ai hotărât ce mănuși de box să alegi, poți să mergi un pas mai în față și să iți alegi și o cască de box de calitate de la Knockout prin care să te asiguri că ești mereu protejat de loviturile adversarilor din ring. O cască buna de protecție este esențială mai ales atunci când faci sparring intens și vrei să iți crești nivelul de protecție simțit. Indiferent că ești luptător profesionist sau amator trebuie să ai la îndemână casca ideala pentru un nivel ridicat de protecție.