Blog

14Aug
14Aug

Urban camo echipament

Colectia Knockout Urban Camo

 Echipament unisex ideal pentru orice sport de contact , dar si pentru antrenamentele de fitness. 

Read More

11Aug
11Aug

Noul Sort Knockout Punisher

Posted By Editor Blog

Noul Sort Knockout Punisher ideal pentru Kickbox si Muay Thai , din cele mai bune materiale , realizat la cele mai ridicate standarde.

sort knockout muaythai punisher

Read More

29Jul
29Jul

Analiză UFC 214

Posted By Editor Blog


Sunt mii de motive ca să vă uitați la UFC duminică dimineață. Dacă Cyborg, DC, Jon Jones sau Maia nu vă spun nimic, atunci cu siguranță MMA-ul este un cuvant care va este străin. Cu toate acestea, trebuie să vă uitați la Cerrone și Lawler, pentru că veți descoperi că spectacolul și pasiunea există cu adevarat.                

 

Read More

25Jul
25Jul

Gladiatorii MMA Pontica Constanta

Posted By Editor Blog

Gladiatorii MMA Pontica Constanta urmeaza motto-ul Knockout Store -" Spirit de lupta romanesc " astfel se antreneaza precum dacii in luptele corp la corp. Transforma-te si TU intr-un adevarat DAC !   

                

14Jul
14Jul

Clarificări privind posibilitatea ca meciul să fie aranjat și mai ales o analiză a gandirii de afaceri a TMT si UFC. O analiză făcută de Alexandru Ganci.

Enjoy !   

 

                 

 

12Jul
12Jul

În mintea lui Conor McGregor

Posted By Editor Blog

Ce-i face cu adevarat uriași pe Floyd și Conor. Răspunsul este simplu, puterea mentală.

O analiză făcută de Alexandru Ganci.

 

                

Read More

04Jul
04Jul

 

Alexandru Ganci, ne prezintă o analiză a imaginii celor doi luptători implicați în meciul secolului.

Enjoy!

 

                

03Jul
03Jul

Alexandru Ganci ne prezintă o analiză comaparată a tehnicii de box a lui Floyd Mayweather și Conor McGregor. Primul clip al unei serii de analize dedicate meciului dintre Conor si Floyd. Enjoy!

 

                                                      

 

                

02Jul
02Jul

Knockout-ul nu se discută... knockout-ul se execută! Knockout-ul se trăieşte şi se iubeşte.

Knockout-ul este brandul marilor campioni. De la Rocky Marciano, trecând pe la Muhammad Ali sau Mike Tyson, knockout-ul a devenit efectul loviturii celei mai de temut, lovitura decisivă, de care adversarii se feresc cu preţul vieţii.

#Knockout a devenit brand românesc! #Knockout vine acum alături de români, alături de România. Cei mai mari campioni ai boxului, kickboxing-ului, artelor marţiale mixte au venit alături de campania prin care luptătorii români au de acum un brand care îi reprezintă.

Knockout Store vine în sprijinul tuturor practicanţilor de sporturi de contact din România, indiferent de nivelul de pregătire, cu cele mai bune echipamente şi accesorii. Totul este 100% autentic, totul este la cel mai bun raport între preţ şi calitate.

Produsele, indiferent că este vorba despre mănuşi de box, de MMA, bandaje, şorturi, saci de box sau scuturi, sunt supuse unor evaluări riguroase şi sunt îmbunătăţite încontinuu, în funcţie de cerinţele pieţei şi de feedback-ul clienţilor.

”Totul a plecat de la dorinţa de a avea echipamente profesionale cu care să ne antrenăm, iar acum am ajuns să producem produse-etalon, produse unicat pe piaţa mondială, care vor revoluţiona modul în care ne antrenăm pentru performanţă! Suntem într-o continuă creştere din punct de vedere financiar, calitativ şi inovativ”, a declarat Paul Mario Goicov, CEO Knockout Store.

E doar normal, în aceste condiţii, că printre cei mai mari campioni autohtoni ai sporturilor de contact care s-au alăturat campaniei #Knockout, brand românesc!, se numără Cătălin Moroşanu, Alex Filip, Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei, Mirel Drăgan, Cristian Milea, Daniel Corbeanu, Cătălin Căşaru sau Adrian Roşca.

 Fost sportiv de performanţă, cu experienţă imensă în artele marţiale şi în sporturile de contact, Paul Mario Goicov a înfiinţat brandul românesc Knockout în urmă cu aproape 10 ani, cu scopul expres de a veni în întâmpinarea dorinţelor tuturor clienţilor unei pieţe în continuă creştere.

 ”Sponsorizăm sportivi de top din ţară şi alături de ei, încercăm să ducem acest brand românesc la un renume mondial. Scopul nostru este să ducem echipamentele pentru sporturile de contact la următorul nivel!”, a completat Paul Mario Goicov obiectivele companiei sale.

 De acum, iubitorii şi practicanţii tuturor sporturilor de contact din România pot fi fericiţi. #Knockout a devenit un spirit de luptă românesc!

Read More

14Jun
14Jun

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

10 Articol(e)