Blog

09Nov
09Nov

kempo_fight     

Avandu-si radacinile in cele trei surse Asiatice principale ale artelor martiale si combinand stilul de lupta al celor Cinci Animale al Kung Fu-ului, Shaolin Kempo este una dintre cele mai complexe discipline ale sporturilor de contact.

Read More

01Nov
01Nov

Accidentarea Umerilor

Posted By Paul Goicov

     

      Sporturile de contact au avut o mare crestere in popularitate in ultimii ani iar ca rezultat un numar mare de persoane s-au apucat de practicarea acestor sporturi multi din acestea vazand antrenametele ca o modalitate ideala de a se mentine in forma.Fie ca se practica Box ,Kickbox ,Kempo ,Muay Thai ,Jiu Jitsu sau MMA sporturile de contact sunt ideale pentru eliminarea stresului si asigura un exercitiu cardio-intensiv pentru intregul corp. 

     Desi aceasta crestere in popularitate reprezinta o veste foarte buna pentru lumea sporturilor de contact cresterea numarului de cazuri de accidentari ale umerilor atat in timpul antrenamentelor cat si in ring este ingrijoratoare.

Read More

17Oct
17Oct

Invață să lovești ca un campion prin tehnica 3-4

Read More

15Oct
15Oct

Fractura Boxerului

Posted By Knockout

Te antrenezi de ceva timp și chiar îți place, îți place mult mai mult decât ți-a plăcut sala, simți că deja știi ce faci.

Totul decurge perfect, iar tehnica ta a devenit tot mai bună.

Read More

18Sep
18Sep

Knockout-ul nu se discută... knockout-ul se execută! Knockout-ul se trăieşte şi se iubeşte.

Knockout-ul este brandul marilor campioni. De la Rocky Marciano, trecând pe la Muhammad Ali sau Mike Tyson, knockout-ul a devenit efectul loviturii celei mai de temut, lovitura decisivă, de care adversarii se feresc cu preţul vieţii.

Read More
Creat la
Seteaza crescator
per pagina

5 Articol(e)