oferte

SALE
Bandaje Box BOXEUR DES RUES

Bandaje Box BOXEUR DES RUES

Livrare Gratuita peste 450 RON

Pret special: 47 RON

Pret normal: 59 RON

Cod produs: BAN-BDR

Disponibilitate: Pre-Comanda, livrare in maxim 20 de zile lucratoare

Descriere

Detalii

Descriere Produs

Informatii produs: Bandaje Box BOXEUR DES RUES

Bandajele BOXEUR DES RUES sunt fabricate din 60% bumbac si 40% elastan si iti asigura protectia optima necesara in jurul incheieturilor. Se vand in perechi.

Garantie: 30 de zile

Descriere Tehnica

.

Descriere Brand

Boxeur des Rues este companie de îmbrăcăminte franceză-italiană fondată în 2003 cu sediul în Milano, Italia.Numele brandului insemnant boxer de strada. Este activ în proiectarea, fabricarea, licențierea și comercializarea de modă și îmbrăcăminte sport, articole sportive, incaltaminte si accesorii. În 2012, compania a angajat 195 de persoane și a raportat venituri de 25 de milioane €. Cu toate că 80% din veniturile lor provin din Italia, brandul sa extins în Rusia, Spania, Franța, Elveția și Europa de Est. Boxeur des Rues sponsorizează o serie de sportivi de arte marțiale, inclusiv Kick Unite campionat de box din Rimini. Knock Out Store este distribuitor oficial al brandului Boxeur Des Rues in Romania si va ofera intreaga gama de produse Everlast la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Magazinul online Knock Out Store va sta la dispozitie cu produse Boxeur des Rues si numai, la preturi competitive, produse 100% originale, garantie pentru orice produs, drept de retur in cazul in care marimea/culoarea/produsul nu sunt corespunzatoare. Avand o experienta vasta in domeniu, Knock Out Store va ofera asistenta telefonica la achizitie privind produse, marimi corespunzatoare si alte informatii la alegerea produsului.

Ghid Marimi

Intretinere Produs

Cum să aveți grijă de mănușile dvs. de box?
Mănușile dvs. reprezintă o parte esențială a ecipamentului și rămân în permanență în contact cu mâinile. Mănuși de box ca orice alte echipamente sportive au nevoie de îngrijire și întreținere. Mănușile pot dezvolta un miros ciudat și baterii dupa o utilizare constantă. Cel mai bun mod de a evita acest miros este să se ia măsuri de precauție de la început, astfel încât să nu se dezvolte deloc. Cu câteva sfaturi simple, vă puteți păstra mănușile curate și fără miros.
Cea mai mare greșeală făcută de majoritatea boxerilor este că pun mănușile în geantă după o sesiune de antrenament. După antrenament, nu puneți mănușile în pungă, deoarece este posibil să genereze bacterii.
Uscați-vă mănușile cu atenție din interior și din exterior cu un prosop sau o cârpă uscată. Odată ce ajungi acasa, atârnă mănușile intr-un loc in care este o ventilație bună a aerului.
Puteți să vă puneți mănușile de box, înfășurate în niște pungi de plastic etanșe, peste noapte în congelator pentru uciderea bacteriilor. După aceea, puneți-le în lumina soarelui timp de 1-2 zile.
Puteți folosi o dată pe săptămână spray-ul antiseptic pentru uciderea bacteriilor.
Cand nu folositi mansuile o perioada mai lunga de timp idicat este sa le umpleti cu hartii pentru pastrarea formei si pentru impiedicarea patrunderii prafului in ele.
Unii oameni folosesc, de asemenea, deodorante obișnuite pentru a scăpa de acest miros, dar aceasta este o soluție temporară.
Puteți cumpăra două perechi de mănuși, astfel încât atunci când unul este în uz, puteți usca cealaltă pereche.
Nu faceti exces de substanțe chimice și spray-uri, deoarece acestea nu sunt bune pentru mănuși. Suprafața mănușilor poate dezvolta fisuri.
Nu uscați mănușile în mașina de uscat. Uscați-le în aer sau în lumina soarelui.
Evitați să înmuiați mănușile în apă pentru o perioadă mai lungă de timp.
Puteți să vă spălați mănușile in lighean cu apa, niciodata in masina de spalat, dar uscarea poate dura mai multe zile.
Evitați uscarea mănușilor cu un uscător de par.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Pret 0 out of 5
Calitate 0 out of 5