Antrenament box începători: Echipamentul de sală complet pentru practicarea sa

Din punct de vedere al transformărilor petrecute în corpul unui practicant al boxului, cele mai importante beneficii aduse țin de: modul în care mușchii se dezvoltă în timp, simplitatea cu care se pot arde calorii și îmbunătățirile la nivelul cardiovascular. Aici poți afla mai multe despre beneficiile practicarii boxului.  


Dacă ești în căutarea unei activități fizice pe care să o practici în timpul liber, sau chiar la un nivel de amatori, boxul poate reprezenta o soluție de luat în calcul. Iată cum arată echipamentul complet pentru sală, în cazul în te gândești să te apuci de box: 


Echipamentul complet al pugilistului începător 

Vezi ce nu trebuie sa lipseasca din geanta pentru antrenamente la box: 

1.Mănuși de box pentru antrenamentul la sală 

Cele mai bune mănuși de box îți permit să simulezi o luptă reală în timpul antrenamentelor de la sală, atunci când lucrezi la sacul de box, sau când participi la o sesiune de sparring în ring, alături de un partener. 


Alegerea corectă a mănușilor pentru un pugilist amator vine la pachet cu o serie de beneficii: 


  • Protecție adecvată a mâinilor și încheieturilor; 
  • Aerisire optimă în timpul antrenamentelor îndelungate; 
  • Confort deplin, bazat pe dimensiunile potrivite și nivelul de căptușeală. 

Află mai multe informații importante despre cum alegi cele mai bune manusi de box

2.Bandaje de box pentru antrenamentul la sală 

Este esențial să ai în geanta pentru antrenamentele de la sală si bandaje de box. Acestea au rolul de a minimiza riscul producerii unor posibile accidentări, cauzate de lovituri mult prea puternice. 


Acestea sunt realizate din materiale cu o textură moale, fiind purtate pe sub mănușile de box. Vezi oferta noastră pentru bandaje de box și adaugă rapid în coșul tău de cumpărături și aceste elemente din echipamentul pentru antrenamente. 

3.Cască de protecție pentru antrenamentul la sală 

Antrenamentele de box nu sunt lipsite de lovituri pe care le poți primi de la adversar, în timpul partidelor de sparring. 


Alegerea unei căști de box are la bază o serie de criterii bine definite: materialul din care aceasta este realizată, stabilitatea acesteia pe capul pugilistului și cantitatea de căptușeală de la interior.


Pentru o simulare într-un ring de box a unei lupte reale, fără riscurile aferente unor lovituri puternice la cap, îți recomandăm gama noastră de casti de protectie pentru box.

4.Proteză dentară pentru antrenamentul la sală 

Tot în timpul antrenamentelor de tip sparring, vei dori să îți protejezi dantura de eventualele lovituri directe lansate de adversar. 


Chiar dacă simularea unei lupte în ringul de box poate avea caracter de “joacă”, lipsa unei proteze dentare poate implica o serie de complicații nedorite, la nivelul danturii.

 

5.Șort de box pentru antrenamentul la sală

Un șort de box pentru antrenament te integrează în atmosfera specifică unui astfel de săli. Astfel, alegerea corectă a echipamentului nu doar că te protejează de riscurile aferente unui sport de contact precum boxul, dar îți asigură și sentimentul de apartenență la un grup.


Cauți sort de box? Intră acum pe site și descoperă oferta noastră. Vezi dimensiunile și culorile disponibile, alegi cele mai bune variante pentru preferințele tale, apoi achiziționezi online șortul tău, trecând rapid prin cei mai simpli pași de comandă.  

De ce să comanzi echipament adecvat de box? 

Motivele sunt cât se poate de variate: 


Ai parte de cea mai bună protecție pe care o poate primi un sportiv în timpul antrenamentelor, pe baza materialelor de calitate și a tehnologiilor cu care echipamentul de box poate fi prevăzut. 


Te identifici mult mai ușor cu spațiul și atmosfera în care îți desfășori activitatea. Așa cum spuneam și mai sus, sentimentul de apartenență la un grup de sportivi poate contribui la creșterea încrederii și respectului în propria persoană. 


Este mai simplu să comanzi online echipamente de calitate, la prețuri pe care nu le poți ignora. Echipamentul complet de box se află acum la doar câteva click-uri distanță de tine, atunci când alegi să realizezi o astfel de comandă online. 

De unde comanzi online echipament de box?

Echipam luptătorii să devină campioni! Așadar, te așteptăm în fiecare zi cu cele mai bune oferte pentru antrenamentele de box pe care vrei să le începi. 


După ce ai terminat de citit acest articol, fa-ne o vizita pe site, consultă oferta actualizată cu produse și grăbește-te să prinzi ultimele oferte gândite special pentru tine. 


Va rugam sa retineti ca comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.